Артос тур | Колко е важна безопасността зад волана?
17389
single,single-post,postid-17389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Колко е важна безопасността зад волана?

auto-239581_960_720

24 Jun Колко е важна безопасността зад волана?

Основното правило, винаги когато става дума за транспорт, е осигуряването на безопасността. Предоставянето на качествени транспортни услуги, независимо какъв е повода и мащаба, изисква голяма отговорност, прецизност и професионален подход към детайлите. Ние от Артос Тур осъзнаваме това и обръщаме внимание на всички важни неща, за да гарантираме сигурността и комфорта на пътниците. Когато става дума за сигурност, първото и най-важно нещо за транспортните услуги е осигуряването на безопасността. Ето някои от най-ключовите аспекти на темата според нас, които ще гарантират безупречното протичане на събитието.

Професионализъм на шофьорите

За 25 години на пазара в България, ние от Артос Тур сме натрупали достатъчно богат опит, за да знаем, че професионалната подготовка на шофьорите е нещо, с което не бива да се прави компромис. Опитът, уменията и подготовката им са важни фактори, които винаги взимаме под внимание.

Изрядност на автомобилите

Техническата изправност на автомобилите е друга изключително съществена част от грижата за безопасността. Ние следим непрестанно за това автомобилите да бъдат в изрядно състояние, така че да не се случват неприятни изненади на пътя, които могат да имат сериозни последствия. Без значение дали става дума за пътувания извън града и в рамките на дадено населено място, състоянието на автомобила е от основно значение.

Цялостна подготовка

Понякога осигуряването на безопасността е повече от това да разполагаш с професионални шофьори и напълно изрядни автомобили. Важна роля имат и може би на пръв поглед второстепенни аспекти като например разучаване на маршрута – къде и какви възможни рискове може да крие той. Да не забравяме и комуникацията с клиента и пътниците – важно е всички детайли и стъпки от пътуването да бъдат разяснени, да се дадат инструкции за безопасност и да се следи за тяхното спазване. Важно е да бъдат уточнени и въпроси и съображения от страна на пътниците, ако разбира се има такива.

Безопасността, сигурността и комфорта на пътниците са най-важните приоритети, които една транспортна компания, предоставяща професионални услуги трябва да си поставя пред себе си. Ние в Артос Тур сме наясно с това, и се стремим непрекъснато да предлагаме най-добрите услуги на разумни цени. Ако имате нужда от професионално съдействие за организиране на транспорта по време на голямо събитие или пък за вашите служители, обърнете се към нас, за да ви консултираме и да ви предложим гъвкави решения спрямо нуждите ви.

 

No Comments

Post A Comment