Артос тур | Наръчник на безопасния транспорт до училище
17392
single,single-post,postid-17392,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Наръчник на безопасния транспорт до училище

schoolbus-81717_960_720

24 Jun Наръчник на безопасния транспорт до училище

Няколко основни правила за това как децата да стигат до училище сигурно и безопасно

Тези от вас, които имат деца със сигурност всеки ден изпитват на гърба си стреса и напрежението от това всяка сутрин да се грижат за перфектното изпълнение на предучилищната програма – закуската, раницата, приготовленията, излизането навреме от вкъщи. Следва качването в колата, изнервения трафик и бързането до училище. След цялото това фиаско идва и вашият ред да стигнете до работното си място – навреме и  заредени с енергия за предстоящия ден. Ако за момента това ви се струва трудна задача, ние от Артос Тур можем да ви предложим решение. Така ще бъдете спокойни, че децата ви са пристигнали на училище безпроблемно и навреме, защото когато става дума за училищен транспорт има няколко важни фактора, които не бива да се пренебрегват. Вижте кои са те според нас:

Сигурност и надеждност на услугите

Безопасността и сигурността са най-важните условия, когато избирате организиран транспорт за децата – без значение дали гледате на тази ситуация от позицията на родител или от позицията директор на училище, който избира транспортна компания, с която да си партнира. Важно е компанията да има дългогодишна история и безупречна репутация, да е изградила високи стандарти на работа и да не допуска компромиси с качеството на услугите, които предлага. Комуникацията с тях трябва да е лесна и винаги да може да се свържете с представител на компанията. Тук е почти излишно да споменаваме, че шофьорите трябва да са перфектно подготвени, а превозните средства в идеално състояние.

Цена

Понякога може би изглежда, че големите транспортни компании предлагат услуги на високи цени, което обаче не е непременно така. Ние от Артос Тур вярваме, че предоставянето сигурен и комфортен организиран транспорт може да става на разумни цени, така че да бъде достъпно за повече хора.

Гъвкави решения

Когато става дума за такъв тип организиран транспорт, всички сме наясно, че е възможно да изникнат непредвидени ситуации или непланирани събития, за които трябва да може да се реагира. Възможно да има промяна в часовете и разписанията, да има промяна в маршрута. Това са ситуации, в които една утвърдена и надеждна транспортна компания трябва да реагира адекватно, когато става дума за училищен транспорт.

Ако имате нужда от доверен партньор в осигуряването на училищни транспортни услуги, може да се обърнете към Артос Тур, за да ви предоставим адекватни гъвкави решения, спрямо вашите нужди.

No Comments

Post A Comment