Артос тур | 10 причини да използвате професионалните транспортни услуги на Артос Тур
17386
single,single-post,postid-17386,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

10 причини да използвате професионалните транспортни услуги на Артос Тур

YS4BKU8HEZ

24 Jun 10 причини да използвате професионалните транспортни услуги на Артос Тур

Благодарение на дългогодишния си опит на пазара, ние предлагаме богат набор от професионални транспортни услуги. Предоставянето на професионални транспортни услуги изисква умения, опит и подготовка, които да гарантират безпроблемното изпълнение. Затова, изборът на надежден и доказал се партнор е изключително важен. Ето 10 причини, заради които може да изберете Артос Тур, когато имате нужда от организирани транспортни услуги.

Професионално отношение

Осигуряването на качествен транспорт е мисия, която изисква професионално отношение и отговорност във всяка една стъпка от процеса. Още от момента на планиране, съвместно с клиентите ни, до изпълнението на терен – без пропуски в комуникацията и компромиси в качеството.

Дългогодишен опит

През 2019 г. Артос Тур отбелязва своята 25 годишнина на пазара. Развитието на устойчив бизнес в една изключително динамична и бързо променяща се среда е предизвикателство, което ни научи на безценни уроци, а опитът който натрупахме в този период ни помага да предлагаме богат набор от услуги и възможности за нашите клиенти.

Гъвкави решения

Ние знаем, че никога няма едно стандартно решение, което да може да удовлетвори всички нужди. Клиентите и партньорите ни имат своите уникални потребности и ние от Артос Тур се стремим да осигурим гъвкави решения, за да отговорим на нуждите на всеки един от тях. Без значение дали говорим за големи корпоративни клиенти и събития или за индивидуални такива, винаги се стремим да предоставим най-адекватните възможности за избор, които да удовлетворят напълно изискванията им.

Транспорт от и до летището

Това е услуга, която определено е една от най-търсените и полезните, когато става дума за организирани събития или визити на гости от чужбина. Осигуряването на транспорт от и до летището, от страна на домакините е начин да покажете специално отношение и да се погрижите за удобството и комфорта на хората, които очаквате.

Транспорт за големи събития

Когато става дума за организирането на големи събития, конференции или изложения, логистиката и координацията на всички въвлечени страни е нелека задача. Необходимостта от организиран транспорт за участниците в тях спестява голяма част от стреса и напрежението, които съпровождат подобна организация. Благодарение на дългогодишния ни опит в тази област, ние се грижим за това всяка една стъпка от процеса да бъде комуникирана, координирана и изпълнена професионално.

Превоз на служители

Организираният транспорт от и до работното място може да се окаже ключова придобивка за служителите ви, която да повиши ангажираността и удовлетвореността им. Предоставянето на подобна услуга изисква максимална прецизност, точност, отговорност и познаване на терена от страна на партньорската транспортнатя компания.

Превоз на ученици

Вече все повече детски градини и училища предлагат възможността за организиран превоз на децата от домовете им до съответната градина или училище. Това е услуга, която определено изисква висок професионализъм и в която Артос Тур вече има изградени традиции.

Организиран транспорт за училищни събития

Когато става дума за безопасността и комфорта на децата, никакви компромиси не са допустими. Надеждният организиран транспорт за училищни събития е нещо, което трябва да бъде планирано и изпълнено  безупречно, така че да гарантира сигурността на пътниците.

Организиран транспорт за различни пътувания

Ние може да осигурим организиран транспорт, съобразен с вашите нужди и в зависимост от пътуването, което трябва да осъчествите – брой участници, дестинация, време  за път и т.н.

Професионални шофьори

Наемането на професионални шофьори, които да се погрижат за транспорта на вашите специални гости по време на събития или пък да бъдат на разположение за висшия мениджмънт на вашата компания също е услуга, за която може да се обърнете към Артос Тур.

No Comments

Post A Comment