Артос тур | Кои са най-важните ползи от работата с транспортна компания
17383
single,single-post,postid-17383,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Кои са най-важните ползи от работата с транспортна компания

van-3676_960_720

24 Jun Кои са най-важните ползи от работата с транспортна компания

Специалното отношение към гостите и партньорите ви, започва още преди началото на събитието

Много често големите корпоративни събития, конвенции,семинари или изложения са всъщност изключително добра възможност за създаването на нови бизнес контакти и партньорства. И не само това. Без значение за кой сектор става дума, подобни форуми са идеалният начин да научим нови неща – кои са новите тенденции в бранша и какви предстоящи събития ще има по темата. Освен всичко останало, нека не забравяме, че могат да бъдат и доста вълнуващи и забавни.

Когато стане дума за организирането на подобно събитие обаче, на което се очаква да пръсъстват няколко стотин или няколко хиляди човека, трябва да сме наясно, че това не е лека задача. Ако вие сте от хората, които се занимават с организацията на форуми от подобен мащаб, или тепърва ви предстои подобно предизвикателство, имайте предвид, че същесвен фактор за успеха на цялото мероприятие е перфектно планираният транспорт. Това да може да разчитате на утвърдена транспортна компания, каквато е Артос Тур, ще ви помогне с цялостното изпълнение на събитието и ще спомогне за това участниците и гостите ви да бъдат удовлетворени.

Как всъщност транспортните компании могат да ви помогнат в това начинание?

Като организатор на събития от подобен ранг, трябва да имате установен контакт с много и различни доставчици на услуги и да поддържате тези взаимоотношения помежду си, за да може когато дойде време за конкретния случай, те вече да познават бизнеса и начина ви на работа и да могат да ви предложат най-адекватното решение. Това правило важи и за транспортните компании, тъй като те могат да ви предложат много ценна подкрепа от гледна точка на превоз от и до летището, организиран шатъл транспорт и други опции, от които гостите ви да използват в зависимост от нуждите си.

Осигурен транспорт от и до летището

Обикновено на такива големи събития, изложения и конвенции, гостите идват в града от различни дестинации. Някои от тях, които пристигат от точки, сравнително близки до вашата локация, най-вероятно използват наземен транспорт, но за по-голямата част от гостите ви отправната точка е летището. Един от начините да се погрижите за тяхното клиентско преживяване още от този момент е като им подсигурите транспорт от летището. Възможността там да ги очаква някой, който те лесно могат да разпознаят и това да имат вече дефинирани маршрути и удобен превоз до хотела или мястото на събитието, означава, че няма да се тревожат за това как и откъде да търсят такси.

Специално отношение

Когато организирате събития с подобен мащаб, с гости от страната и чужбина, на тях неминуемо присъстват мениджъри на високи управленски нива или като цяло представители на бизнеси и институции, които ще изискват по-специално отношение от ваша страна. Ето защо трябва да разполагате с варианти на транспорт, които да могат да посрещнат техните очаквания. Погрижете се за това специалните ви партньори да получат специално отношение и да се чувстват обгрижени във всеки един момент от събитието.

Създаване на възможности за реклама

Използването на организиран транспорт е определено е начин за създаването на допълнителни възможности за реклама от страна на спонсорите или ваша страна – на организатори. В зависимост от типа транспорт, който ползвеате, тези възможности са различни – от големи рекламни табла или стикери, до позиционирането на по-малки рекламни брошури.

Като организатор на такъв тип събития, за вас важно да поддържате дългосрочни  партньорства с професионалните компании за транспортни услуги, каквато е и Артос Тур. Така че може да разчитате на тях и за следващи форуми, а комуникацията определено ще бъде по-лесна, когато взаимно познавате начина си на работа.

 

No Comments

Post A Comment