Артос тур | Услуги
16440
page,page-id-16440,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Услуги

Транспорт

Пътнически-транспорт

Пътнически транспорт и координация на организирани събития и екскурзии, семинари, тиймбилдинги, работни срещи и промоции както за България, така и за чужбина

Товарен-транспорт

Товарен транспорт с микробуси до 3,5 тона общо тегло;

Отдаване-под-наем

Отдаване под наем на леки автомобили, микробуси и ремаркета, по желание на клиента с или без шофьор

Персонални-и-групови-трансфери

Персонални и групови трансфери от и до летищата в София, Пловдив, Бургас и Варна и всяка точка на България и Европа;

Служебен-транспорт

Служебен транспорт: организиран транспорт за служители по предварително договорени маршрути, съгласуване на транспортна схема, издаване на превозни документи;

Хладилен-транспорт

Хладилен транспорт: превоз на товари и лекарства с микробуси и хладилни микробуси до 3,5 тона общо тегло с осигурени термографи и хладилна складова база;

Шофьори

Шофьори – наем на професионални шофьори за управление на леки автомобили, микробуси и автобуси.

Оперативен лизинг

Оперативният лизинг Ви предоставя възможност да ползвате автомобил за Вашите нужди за предварително определен от Вас срок, без да придобивате собственост върху него и без да се ангажирате със закупуването му след изтичане на срока на ползване.

Оперативен-лизинг_1

Оперативният лизинг  е изключително удобно решение, благодарение на което можете да се фокусирате изцяло върху бизнеса си, да планирате разходите си, като оставите грижите за Вашия автопарк на екип от професионалисти, същевременно без да намалявате значително от оборотните си средства.

Оперативен-лизинг_2

Нашата услуга „Оперативен лизинг” Ви позволява да използвате данъчните облекчения, предвидени в закона, а също и сами да изберете размера на месечните си вноски, както и периода на ползване на автомобила в зависимост от Вашите нужди и тези на бизнеса Ви.

Оперативен-лизинг_3

Допълнително Ви предлагаме пълна сервизна поддръжка и обслужване, включваща ползване на преференциални цени и отстъпки, сервизни дейности и всички останали дейности, свързани със сервизирането на Вашия автопарк.

Управление на автопарк

Управление-на-автопарк_1

Услугата „Управление на автопарк” предлага цялостно решение за наблюдение, администриране и техническо обслужване на Вашия автомобилен парк.

Управление-на-автопарк_2

Благодарение на специално разработен софтуер, ще имате възможност да следите срокове, свързани с експлоатацията на Вашите активи, като също така ще имате достъп до пълна финансова, оперативна и техническа информация, с цел анализиране и оптимизиране на разходите.

Управление-на-автопарк_3

За целта ще имате на разположение личен флийт мениджър, чиято основна задача е да осъществява постоянен мониторинг на Вашия автопарк, като същевременно ще отговаря за организирането на поддръжката, управлението, реализацията и всички други дейности, свързани с Вашите автомобили.

Услугата „Управление на автопарк” е приложима както при закупуване на нови автомобили, така и при вече съществуващ автопарк.